Events

Sommer Koncert

Kom og lad os sammen byde den danske sommer velkommen, med glade smukke og lækre gospeltoner.   Koncerten finder sted i Bellahøj Kirke, den 12.juni 2019 kl. 19.Efter koncerten byder vi på sommerkaffe og kage. Som kom glad – det kan kun blive en dejlig sommeraften.Gospel Unusual

Find out more »
Bellahøj Kirke, Frederiksundsvej 123a
København, 2700 Denmark
+ Google Map

Gospel Unusual

Gospel Unusual blev dannet i 2000 og har base i Bellahøj kirke. 

De ca. 26 dygtige sangere har i tidens løb givet mange koncerter, og glade tilhørere har svinget til de stemningsfulde rytmer på Rosenborg slot, i Vestre Fængsel, på Langelandsfestivalen, i Sverige og Letland, i flere kirker på Sjælland og til forskellige bryllupper og kirkelige handlinger.

Vi har en fælles passion for rytmiske og smukke korarrangementer. 

Vores passion har drevet os gennem en vedholdende udvikling, og takket være vores ambitiøse korleder og vores dygtige pianist, har vi nået et højt niveau, som er med til at sikre oplevelsen for vores publikum.

Vi synger selvfølgelig nogle af de traditionelle rytmiske gospelnumre, som f.eks. “Oh! Happy Day” og “Amen”, men som vores navn antyder, har vi både ældre og moderne klassikere på progammet, som f.eks. John Lennons “Imagine” og Mary Mary’s “Shackles”. 

Se et udsnit af vores repertoire her

 

 

Har du lyst til at synge med ?

Hvis du har lyst til at syng med er du velkommen til at møde op i Bellahøj kirke onsdag kl 19