Events

Ballerup Kirke

Gospel Unusual synger første af to koncerter til Ballerup musikfest. Kom og få en intim gospel oplevelse i Kirke rummet, evt som opvarmning til hoved eventet på den store scene senere.

Læs mere »

Ballerup Musikfest store scene

Anden koncert i forbindelse med Ballerup musik fest. Hvis man ikke allerede har taget hul på de himmelske gospel toner i Ballerup kirke intime atmosfære , kan man opleve Gospel unusual for fuld damp på den store musikfest scene på torvet (A - scenen) ved Ballerup musik fest. Gratis adgang!

Læs mere »

Gospel Unusual

Gospel Unusual blev dannet i 2000 og har base i Bellahøj kirke. 

De ca. 26 dygtige sangere har i tidens løb givet mange koncerter, og glade tilhørere har svinget til de stemningsfulde rytmer på Rosenborg slot, i Vestre Fængsel, på Langelandsfestivalen, i Sverige og Letland, i flere kirker på Sjælland og til forskellige bryllupper og kirkelige handlinger.

Vi har en fælles passion for rytmiske og smukke korarrangementer. 

Vores passion har drevet os gennem en vedholdende udvikling, og takket være vores ambitiøse korleder og vores dygtige pianist, har vi nået et højt niveau, som er med til at sikre oplevelsen for vores publikum.

Vi synger selvfølgelig nogle af de traditionelle rytmiske gospelnumre, som f.eks. “Oh! Happy Day” og “Amen”, men som vores navn antyder, har vi både ældre og moderne klassikere på progammet, som f.eks. John Lennons “Imagine” og Mary Mary’s “Shackles”. 

Se et udsnit af vores repertoire her

 

 

Har du lyst til at synge med ?

Hvis du har lyst til at syng med er du velkommen til at møde op i Bellahøj kirke onsdag kl 19