Halleluja

Gospel Unusual – et usædvanligt kor

Siden år 2000 har vi i Gospel Unusual udfordret grænserne for både den moderne og den traditionelle gospelmusik. Det sker dels ved at tage andre rytmiske sange på programmet og ved en stadig afveksling mellem vores mange solister og rene korsatser.

Korets dirigent og pianist er Kristian Krogsmose Bach, der også bidrager med originale arrangementer til koret.

Lige så afvekslende korets musikvalg er – det strækker sig fra Disney til Dylan – lige forskellige er de steder, koret optræder.

I mange år var vi gæster i Vestre Fængsel, hvor julen blev sunget ind for de indsatte, og i samme måned kunne man møde koret ved Dansk Industris eller Tryg Forsikrings julearrangementer.

Gospel Unusual synger lige gerne i Københavns Domkirke som i fri luft på Vor Frue Plads eller i Nyhavn og har desuden skabt fest og stemning til mange bryllupper.

På repertoiret finder man selvfølgelig klassisk og moderne gospel sammen med bidrag fra blandt andre Lennon, McCartney, Paul Simon, Leonard Cohen, Stevie Wonder, Michael Jackson og Dylan.

Koret har en stor aldersspredning fra SU-modtagere til pensionister, der alle har glæden ved sangen til fælles – en glæde og et humør, koret altid formår at formidle videre til publikum.

Gospel Unsual har turneret i både Letland og Østrig med stor succes.

Gospel Unusual – gospel som du aldrig har hørt det før…

Skal I være de næste Gospel Unusual synger hos …..?

Kontakt koret på mobil nr. 52396830 og hør nærmere.